De liefde voor de boerenstiel, dat heeft Geert geleerd van zijn ouders vanaf de dag van zijn geboorte. Opgroeien op de boerderij in Nevele was voor hem een groot plezier. Hij hielp liever op de boerderij dan dat hij naar school ging, maar zijn ouders maakten hem duidelijk dat hij op school ook zijn stiel moest leren. En zoals vele andere boerenzonen van zijn streek ging hij naar de slagerschool. Het duurde niet lang vooraleer Geert ook deze stiel met liefde beoefende. Na veel vakantiejobs als student en na een paar vaste jobs als beenhouwer na de middelbare school, besloot Geert dat het tijd was om zelf zijn eigen zaak te starten.
De zoektocht naar een eigen zaak bracht hem in Roeselare. Daar nam hij de bestaande slagerij van Gilbert Parret over op de hoek van de Beversesteenweg en de Mandeldreef. Na veel veranderingen en voorbereidingen was het zover: op 12 januari 1989 opende zijn eigen slagerij de deuren. Geert zette vooral in op kwaliteit en op het bedienen van de klant met een grote glimlach.
De liefde voor de slagerstiel, dat heeft Geert doorgegeven aan zijn zoon Stijn. Ook hij ging naar de slagerschool in Brugge. Nadat Stijn afgestudeerd was, heeft hij een paar jaar ervaring opgedaan bij collega’s om daarna bij zijn vader te gaan werken. Nu bouwt hij samen met hem aan de toekomst van hun slagerij. Sinds 1989 is de slagerij al een aantal keer vernieuwd en is het assortiment enorm uitgebreid, maar kwaliteit en klanttevredenheid staan tot vandaag nog steeds centraal voor Geert en Stijn!
Zo kan u bij hen terecht voor vers vlees van de beste kwaliteit, een ruim assortiment aan bereide gerechten, fondue, gourmet, koude schotels,… U kan het assortiment ontdekken op deze website. Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt, dan kan u hen altijd telefonisch bereiken. Geert,Sabrina en Stijn en het ganse team zullen alles in het werk stellen om u te helpen en uw bestelling op een kwalitatieve manier af te werken!
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.