Ontdek onze traiteur diensten

Dagelijks is er een ruim aanbod van bereide gerechten
- Koeietong in madeirasaus                    -Bereide orloff
- Bereide vogelnestjes                              -Italiaanse Canneloni
- Balletjes in tomatensaus                       -Chinese noedels
- Kalkoen in roze pepersaus                    -Bereid stoofvlees
- Kalkoen in archiduc
- Kip in druivensaus
- Spaghettisaus
- Vol au vent
- Kipfilet in curry saus
- Hespenrolletjes in kaassaus
- Macaroni met hesp

Daarnaast zijn er kant en klare maaltijden voor mee te nemen.
Dagelijks is er ruime keuze uit vrij varieerbare dagschotels.
In de wintermaanden wordt er op dinsdag hutsepot klaargemaakt met tal van bijgerechten.
Op vrijdag worden er visdagschotels met zalm,kabeljauw,tongrolletjes,scampi's bereid.
Spaghetti,pizza,lasagne mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

In het weekend worden er 4 verschillende gerechten gemaakt die altijd verschillend zijn.
- Stoofpotje van hert
- Zalm in charonsaus
- Varkenshaasje (saus naar keuze)
- Beenham in mosterdsausje
- Scampi in kreeftensausje
- Kalkoen in sausje van de chef
....

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.